[poster] Nobi

Halo^o^)/

posternya udah siap pakai ya^^

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

redo maks 2 times

Credit: Cicil@2deer

Thankyou for request^^

Please leave your comment if you take the poster:)

Advertisements

4 thoughts on “[poster] Nobi

  1. Kyaaa! ya ampun kak icil keren banget! surpise sekali! T O P dah! nggak kebayang bakalan dibikinin kayak gitu. Thank’s kak icil. ini kece badai sumpah. kak icil keren deeh bisa bikin kayak gini. pasti aku ambil dong kak. sekali lagi makasih ya kak. ini keren pokoknya.

    ngomong-ngomong fotonya sama kok kak kayak yang di aku. request lagi kapan kapan boleh dong kak ^^ thank’s kak

    • sama-samaaaaaaaaaa yaa^^ iya, soalnya cast yang kamu kasih banyak gitu jadi langsung kepikiran ide bikin kayak gini wkwkwk, boleh bangett kok request disini lagii–jangan kapok yaa:D

Leave a reply please^^

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s